Teracotă Exclusivă 28.09.2019

Vă oferim material unic de la producător, care va face designul casei dvs. unic!
O teracota uimitoare flexibilă vă va permite să creați o acoperire exclusivă nu numai pe pereți, ci și pe tavan și alte suprafețe.
O teracotă flexibilă este o bază de polimer care se aplică cu un strat pe fibră de sticlă cu grosimea de 1 până la 3 mm.
În pofida grosimii mici, acoperirea decorativă este fiabilă și durabilă. Un astfel de material vă va ajuta să creați un interior unic!
Dacă sunteți în căutarea unui material neobișnuit pentru decorarea diverselor suprafețe, atunci o teracotă flexibilă va fi o soluție excelentă!

Teracota flexibilă are o serie de avantaje incontestabile:
- nu necesită utilizarea de echipamente specializate sau disponibilitatea unor abilități speciale. Orice persoană care a lipit tapetul cel puțin o dată în viață va face față aplicării sale;
- Structura specială face ca materialul să fie rezistent la umiditate, deci poate fi utilizat în băi. De asemenea, este rezistent la căldură și este excelent pentru decorarea șemineelor;
- durata medie de viață a unui astfel de înveliș este de 25-50 de ani;
- este un material ecologic.
De asemenea, una dintre principalele caracteristici ale unei teracote flexibile este unicitatea imaginii. Este aproape imposibil să recreezi același model de piatră, care este asociat cu unicitatea compoziției și incluziunilor care se află în piatră.
În catalogul nostru puteți achiziționa mai multe nuanțe ale acestui material de finisare de la producător.
Compania noastră produce teracotă flexibilă în conformitate cu tehnologia Germană, care nu are analogi și pe echipamente moderne, care este fabricată conform comenzii noastre exclusive, care ne permite să creăm material de înaltă calitate și fiabil în volume mari.

Achiziționând produse de la producător primiți produse de înaltă calitate și nu plătiți excesiv pentru intermediari!
https://www.facebook.com/piatraElastica/


Video https://www.youtube.com/watch?v=6pRpAQKd-p4&t=2s

Тип

Плитка, Мозаика

Контакты